KÖPEVILLKOR

Köpevillkor

1. Köp
När du har handlat klart och vill gå till kassan trycker du på ”TILL KASSAN”.
Där fyller du i uppgifter om leveransadress mm. Du måste vara 18 år för att beställa.

2. Priser
I priserna ingår moms med 25%. Ändras momsen förbehåller vi oss rätten att ändra våra priser motsvarande. Reservationer angående priser, se punkt 10 i detta dokument.

3. Betalningssätt
Kortbetalning, vi hanterar kortbetalningarna i samarbete med Payson AB. Vi följer distansköplagen och vid genomförande av kortbetalning reserveras köpesumman på ditt kort/bankkonto. Ditt kort/konto belastas i samband med att leveransen bekräftas. Vi lagrar inga kortuppgifter och all hantering av kortinformationen hanteras via säker SSL kryptering, samt av bankernas senaste säkerhetsteknik 3D Secure -du kan känna dig helt säker när du handlar med kort hos oss på Slöjdmaterial.se

4. Frakttjänster
Du får en avi i brevlådan/sms och löser ut ditt paket på posten.

5. Leveranstid
* Normal leveranstid är, 7 dagar efter att vi har mottagit din beställning, under förutsättning att produkten finns i lager.

6. Ångerrätt, Retur
Enligt Distansavtalslagen har du en lagstadgad Ångerrätt som ger dig 14 dagars returrätt från den dag du har tagit emot varan. Innan du returnerar varan vill vi att du kontaktar oss på info@slojmaterial.com. När vi fått tillbaka varan, besiktigat och konstaterat att den inte är skadad, betalar vi tillbaka varans värde. Du får själv stå för fraktkostnaden vid returen och kan därför ej returnera
varan mot postförskott. Retur skall ske i obruten originalförpackning och produkten skall återlämnas oanvänd och oskadad.

7. Reklamation,
Alla varor och paket som lämnar oss är besiktigade. Skulle det ändå vara något fel på varan vill vi att du omedelbart kontaktar oss på info@slojmaterial.com. Du kommer då att får instruktioner om hur du gör en korrekt anmälan. Är felet vårt åtar sig vi givetvis att kostnadsfritt åtgärda felet. Synligt fel: Ska anmälas direkt på posten vid mottagandet av varan. Dolt fel: Ska anmälas till oss inom 3 dagar från mottagandet av varan.

8. Återbetalning
Du kommer att få en bekräftelse via e-post alternativt telefon gällande Din återbetalning när vi har mottagit och godkänt Din retur. Vi betalar tillbaka Dina pengar med samma betalningsalternativ som Du själv valde när Du genomförde köpet. Normal återbetalningstid är 1-3 arbetsdagar.

9. Leverans till adress utanför Sverige
Leveranser utanför Sverige gäller andra fraktkostnader. Beroende på olika försändelser.

10. Reservation
Vi förbehåller oss rätten till eventuella tryckfel och prisförändringar. Skulle vi av misstag haft felaktigt pris på vår hemsida, har vi rätt att ta ut det pris som vi anser vara det riktiga. Färgavvikelser kan förekomma av tekniska skäl.

11. Övrigt
Svensk lag är tillämplig på detta avtal. Genom att sända beställningen till oss anses Du ha tagit del av och accepterat dessa villkor.

12. Skydd av personuppgifter
I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet endast i syfte för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall vår kundservice (gärna på e-post info@slojmaterial.com). Vi försäkrar även att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter (se vår privacy policy).

Under 2018 ersätts PUL av GDPR som är nya dataskyddsregler som gäller inom hela EU. Eftersom vi inte lämnar ut uppgifter till tredje part innebär detta inte någon direkt skillnad mot PUL vad gäller behandling av din information eller vår relation till dig som kund.

En skillnad är att vi som företag måste ha utsett ett dataskyddsombud. Hos oss är är vår administratör dataskyddsombud. Har du frågor kring hur vi behandlar din information som titta gärna på vår privacy policy eller kontakta oss på info@slojdmaterial.com.